TOIVONLINNAN TUKI RY

Toivonlinnan kampuksen uuden tulemisen välineeksi päätettiin perustaa Toivonlinnan tuki ry. Pontimen yhdistykselle antoi Toivonlinnan kehittämistyöryhmä ja yhdistyksen perustajajäseniksi valikoituivat Sakari Vehkavuori, Kari Nyrhinen, Kari Luostarinen ja Niklas Rantanen. Yhdistyksen puheenjohtajana ja hanslankarina toimii Jaana Shelby, viiden toivonlinnalaisen äiti.

Yhdistys keskittyy järjestelmälliseen varainkeruuseen ja tiedottamiseen ja koulun sekä kampuksen markkinointiin eri keinoin eri tiedotusvälineissä ja sähköisesti. Tähän mennessä on saatu aikaan Näkymä-lehti, lehtiartikkeleita, liikemieskontakteja, yleisötapahtumiin osallistumista jne.

Yhdistyksen myymien tuotteiden ja palveluiden maksamista varten voi käyttää pankkitiliä numero on FI36 5710 8320 1234 93. Tuotteiden ja palveluiden viitenumerot toimitetaan tuotteen tai palvelun yhteydessä.

Toivonlinnan tuki ry tiedottaa toiminnastaan Facebook sivuillaan ja jatkossa koulun kotisivujen kautta, sekä julkaisemansa Näkymä-lehden sivuilla ja seurakuntiin lähetettävin kirjein.

Ota meihin yhteyttä! Kerro meille, mitä ideoita, ajatuksia, hankkeita sinulle tulee mieleen. Kerro meille, mitkä sinun lähipiirisi haluaisivat vastaanottaa viestin Suomen ainoasta kristillisestä lukiosta, koulusta meren rannalla. Tulemme mielellämme kertomaan Suomen kristillisestä yhteiskoulusta.

Siunaavin terveisin, innostuneena,

Jaana Shelby,
puheenjohtaja
Toivonlinnan tuki ry
044 503 6867
j.shelby@saunalahti.fi
shelby.jaana@gmail.com

 

Toivonlinnan tuki ry:n pankkiyhteys
Turun Seudun Osuuspankki
FI36 5710 8320 1234 93