TERVETULOA SUOMEN KRISTILLISEN YHTEISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEEN!

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää kotien ja Suomen kristillisen yhteiskoulun yhteistyötä sekä lisätä koulun ja oppilasasuntolan viihtyisyyttä. Vanhempainyhdistys tukee henkilökuntaa koulun ja asuntolan jatkuvassa kehittämisessä tarjoamalla käyttäjän näkökulmaa.

Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistykseen, jonka sydämellä on sinun lapsesi viihtyvyys koulussa. Jäsenmaksusi voi esim. mahdollistaa jonkun opiskelijan lukio-opinnot! Yhdistyksen tilinumero on FI96 4714 1020 0145 58 ja henkilökohtainen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 25€. Muista merkitä maksuun nimesi.

Laita meille viestiä toiveistasi SKYK:n suhteen: ehkä voimme auttaa itse tai laittaa viestisi eteenpäin niille, jotka voivat:)

UUSI JOHTOKUNTA VALITTU
Kokouksessaan 10.2.2018 SKYK:in vanhempainyhdistys valitsi uuden johtokunnan ja puheenjohtajan. Puheenjohtajaksi valittiin Jaana Shelby ja sihteeriksi Leena Lindblom. Jaana Shelbyn erottua elokuun 2018 lopussa vanhempainyhdistystä luotsaa varapuheenjohtaja Arsi Helminen. Seuraava vuosikokous pidetään alkuvuodesta.

VANHEMPAINVIIKONLOPPU 31.8.-2.9.2018

Tervetuloa tapaamaan koulun henkilökuntaa ja muita vanhempia! Perheet majoittuvat kampuksella maksutta omin lakanoin, aterioista maksetaan jälkeenpäin tilisiirrolla. Ilmoita aterioista viikonlopun jälkeen majoitusvarauksista vastaavalle Jaana Shelbylle (shelby.jaana@gmail.com).

Tiedotamme näiden sivujen kautta sekä tarvittaessa koulun tiedotteiden yhteydessä.