TERVETULOA SUOMEN KRISTILLISEN YHTEISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEEN!

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää kotien ja Suomen kristillisen yhteiskoulun yhteistyötä sekä lisätä koulun ja oppilaskodin viihtyisyyttä.

Vuonna 2016 vanhempainyhdistys mm. hankki asuntolan oppilaiden käyttöön jääkaappipakastimen ja pesukoneen. Vuonna 2017 hankimme koululle välipala-automaatin ja tuemme lukion oppikirjojen hankinnassa tarpeen mukaan. Varsinkin uuden opetussuunnitelman mukaisten kirjojen hankintaan tarvitaan apua, kun käytettyjä kirjoja ei vielä ole saatavilla.

Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistykseen, jonka sydämellä on sinun lapsesi viihtyvyys koulussa. Jäsenmaksusi voi esim. mahdollistaa jonkun opiskelijan lukio-opinnot! Yhdistyksen tilinumero on FI96 4714 1020 0145 58 ja henkilökohtainen jäsenmaksu vuodelle 2017 on 25€. Muista merkitä maksuun nimesi.

Laita meille viestiä toiveistasi SKYK:n suhteen: ehkä voimme auttaa itse tai laittaa viestisi eteenpäin niille, jotka voivat:)

UUSI JOHTOKUNTA VALITTU
Kokouksessaan 4.3.2017 SKYK:in vanhempainyhdistys valitsi uuden johtokunnan ja puheenjohtajan. Puheenjohtaja on Anne Rantanen (anne.pkanvola[ätmerkki]gmail.com), ja sihteeri Jaana Shelby (shelby.jaana[ätmerkki]gmail.com)

Tiedotamme näiden sivujen kautta sekä tarvittaessa koulun tiedotteiden yhteydessä.