TOIVONLINNAN TUKI RY

Toivonlinnan kampuksen uuden tulemisen välineeksi päätettiin syksyllä 2015 perustaa Toivonlinnan tuki ry. Yhdistyksen puheenjohtajana ja hanslankarina toimii Jaana Shelby, viiden toivonlinnalaisen äiti.

Yhdistys keskittyy järjestelmälliseen varainkeruuseen ja tiedottamiseen ja koulun sekä kampuksen markkinointiin eri keinoin eri tiedotusvälineissä ja sähköisesti. Ensimmäisen toimintakautemme tulos oli noin 40 000 €, joka käytettiin koulun, asuntolan ja kampuksen tarpeisiin. Tuemme koulun oppilaita ja asuntolassa asuvia eri tavoin mm. lukiolaisten oppimateriaalia hankkimalla sekä matkalippuja ja asuntolamaksuja maksamalla.

Yhdistyksen myymien omenamehujen ja jäsenmaksujen maksamista varten voi käyttää pankkitiliä numero on FI36 5710 8320 1234 93. Huom! 2.11.2017 olemme saaneet rahankeräysluvan, jonka piirissä kerätyt lahjoitukset pyydetään ohjaamaan erityiselle rahankeräystilille (kts. keräystiedot http://www.skyk.fi/toivonlinnan-tuki-ry/ )

Toivonlinnan tuki ry tiedottaa toiminnastaan Facebook sivuillaan ja koulun kotisivujen kautta, sekä seurakuntiin lähetettävin kirjein.

Ota meihin yhteyttä! Kerro meille, miten haluaisit olla mukana tukemassa koulua ja kampusta. Kerro meille, ketkä muut sinun lisäksesi haluaisivat vastaanottaa viestin Suomen ainoasta kristillisestä lukiosta, koulusta meren rannalla. Tulemme mielellämme kertomaan Suomen kristillisestä yhteiskoulusta.

Siunaavin terveisin, innostuneena,

Jaana Shelby,
puheenjohtaja
Toivonlinnan tuki ry
044 503 6867
shelby.jaana@gmail.com

 

Toivonlinnan tuki ry:n pankkiyhteys
Turun Seudun Osuuspankki
FI36 5710 8320 1234 93