TERVETULOA SUOMEN KRISTILLISEN YHTEISKOULUN YLÄKOULUN JA LUKION VANHEMPAINYHDISTYKSEEN!

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää kotien ja Suomen kristillisen yhteiskoulun yhteistyötä sekä lisätä koulun ja oppilasasuntolan viihtyisyyttä. Juuri sinun lapsesi viihtyvyys ja hyvinvointi koulussa ja asuntolassa on vanhempainyhdistykselle tärkeää. Vanhempainyhdistys tukee henkilökuntaa koulun ja asuntolan jatkuvassa kehittämisessä tarjoamalla asiakkaan eli oppilaan & vanhemman näkökulmaa.

Jäsenmaksuilla (jonka toivomme mahdollisimman monen maksavan) olemme perinteisesti tukeneet ja kannustaneet yläkoulun ja lukion oppilaita mm. stipendeillä ja muilla viihtyvyyttä parantavilla tekijöillä. Yhdistyksen tulot muodostuvat pelkästään jäsenmaksuista (ja mahdollisista lahjoituksista). jäsenmaksutulot mahdollistivat keväällä 2022 stipendien antamisen kuudelle oppilaalle (6*50 €)! Tarvitsemme uusia jäseniä vanhempainyhdistyksen toimintaa tukemaan ja toimintaa pyörittämään!

Vanhempain yhdistyksellä on SKYKin johtokunnassa edustaja tai kaksi. Vanhempien mielipiteet ja ajatukset ovat koulullemme todella arvokkaita. Kouluvuonna 2022–2023 vanhempia johtokunnassa on edustaneet Virpi Kiukas ja Tapani Helminen. Asioita olemme koululle välittäneet myös nimettömästi. Joskus tällaisia yhteydenottoja samasta asiasta on tullut muutamia ja se on hyvä pohja yhdistyksen kautta viedä asioita koululle.

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen toimintaan vanhemmat voitte osallistua kolmella tavalla:

1. Maksamalla jäsenmaksu (25 €, alla maksustiedot)

2. Tulemalla mukaan aktiiviksi toimintaan esim. johtokuntaan ja/tai järjestämään esim. vanhempain viikonloppuja

3. Olemalla yhteydessä vanhempainyhdistykseen koululla tai asuntolassa kehitettävästä asiasta. Vanhempainyhdistys voi viedä asiaa eteenpäin.

JÄSENMAKSU 2023

Yhdistyksen henkilökohtainen jäsenmaksu tai kannatusjäsenmaksu vuodelle 2023 on 25 €.

Maksa jäsenmaksu SKYK:n vanhempainyhdistys ry:n tilille FI96 4714 1020 0145 58

Maksun viestiosioon laita oma nimesi. Kannatusjäseneksi voi liittyä esimerkiksi isovanhempia.

Ole yhteyksissä toiveistasi SKYK:n suhteen: ehkä voimme auttaa itse tai toimia viestisi välittäjänä vanhempien näkökulmasta!

Tapani Helminen, Pj.

Puh. 040 585 8198

 

 

ALAKOULUN VANHEMPAINYHDISTYS TIEDOTTAA

Toivonlinnan alakoulussa toimii oma vanhempainyhdistys (TAK ry). Yhdistys tukee alakoulun toimintaa sekä edistää koulun ja kodin välistä yhteistyötä. Vanhempainyhdistys on vuosien varrella järjestänyt monenlaista hyvää alakoulun lapsille (esim. urheiluvälinetä). Vanhempainyhdistys on ollut myös sekä järjestämässä että mukana monissa kouluun liittyvissä tilaisuuksissa. Yhdistyksen toimintaan kaipaamme lisää vanhempia. Voit tulla mukaan toimintaan vaikkapa pelkästään ideoimaan tai apukäsiksi koulun vapaa-ajan tapahtumiin. Ota yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan, jos sinulla on ideoita alakoulun osalta tai haluat mukaan toimintaan!

Vapaaehtoinen kannatusmaksu vv. 2022-2023 kouluvuodelle on 15 euroa/perhe. Tilinumero: FI24 5410 0220 5391 78. Saaja: Toivonlinnan ala-asteen kannatusyhdistys (TAK ry). Otamme vastaan myös lahjoituksia. Jokaisella jäsenmaksulla on merkitystä! Alakoulun vanhemmilla on WhatsApp –ryhmä, johon voit mielellään liittyä ottamalla yhteyttä alakoulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Vesa Halmiseen. 

Terveisin alakoulun vanhempainyhdistyksen (TAK ry:n) hallitus

Vesa Halminen

vesahalminen[at]gmail.com

Puh. 040 744 3661