TERVETULOA SUOMEN KRISTILLISEN YHTEISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEEN!

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää kotien ja Suomen kristillisen yhteiskoulun yhteistyötä sekä lisätä koulun ja oppilasasuntolan viihtyisyyttä. Vanhempainyhdistys tukee henkilökuntaa koulun ja asuntolan jatkuvassa kehittämisessä tarjoamalla käyttäjän näkökulmaa.

UUSI JOHTOKUNTA VALITTU

Kokouksessaan 1.2.2020 SKYK:n vanhempainyhdistys valitsi johtokuntaan uuden jäsenen erovuoroisen tilalle ja puheenjohtajan.

Johtokunnassa 2020:

Tapani Helminen, Pj.

Leena Lindblom, Siht.

Jukka Huhtala

Sini Huhtala

Päivi Ilola

Virpi Kiukas

Katri Kopponen

Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistykseen, jonka sydämellä on sinun lapsesi viihtyvyys ja hyvinvointi koulussa ja asuntolassa. Jäsenmaksuilla olemme perinteisesti tukeneet ja kannustaneet yläkoulun ja lukion oppilaita mm. stipendeillä ja muilla viihtyvyyttä parantavilla tekijöillä. Olemme iloisia siitä, että vuonna 2019 yhdistyksen toimintaan tuli mukaan uusia maksavia jäseniä. Yhdistyksen tulot muodostuvat jäsenmaksuista ja jäsenmaksutulot mahdollistivat v. 2019 stipendien antamisen kuudelle oppilaalle! Vanhempainyhdistys on päättänyt antaa tänäkin vuonna vastaavan määrän stipendejä. Tarvitsemme edelleen uusia jäseniä vanhempainyhdistyksen toimintaa tukemaan ja toimintaa pyörittämään!

Vanhemmat: Tervetuloa SKYK:n vanhempainyhdistykseen!

Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi esimerkiksi isovanhempia.

Yhdistyksen henkilökohtainen jäsenmaksu tai kannatusjäsenmaksu vuodelle 2020 on 25 €.

Maksa jäsenmaksu SKYK:n vanhempainyhdistys ry:n tilille FI96 4714 1020 0145 58

Maksun viestiosioon kirjoita oma nimesi.

Tiedotamme toiminnasta näiden sivujen kautta sekä tarvittaessa koulun tiedotteiden yhteydessä.

Ole yhteyksissä toiveistasi SKYK:n suhteen: ehkä voimme auttaa itse tai toimia viestisi välittäjänä vanhempien näkökulmasta!

Tapani Helminen, Pj.

Puh. 040 5858198