TERVETULOA SUOMEN KRISTILLISEN YHTEISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEEN!

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää kotien ja Suomen kristillisen yhteiskoulun yhteistyötä sekä lisätä koulun ja oppilasasuntolan viihtyisyyttä. Juuri sinun lapsesi viihtyvyys ja hyvinvointi koulussa ja asuntolassa on vanhempainyhdistykselle tärkeää. Vanhempainyhdistys tukee henkilökuntaa koulun ja asuntolan jatkuvassa kehittämisessä tarjoamalla asiakkaan eli oppilaan & vanhemman näkökulmaa.

Jäsenmaksuilla (jonka toivomme mahdollisimman monen maksavan) olemme perinteisesti tukeneet ja kannustaneet yläkoulun ja lukion oppilaita mm. stipendeillä ja muilla viihtyvyyttä parantavilla tekijöillä. Yhdistyksen tulot muodostuvat pelkästään jäsenmaksuista (ja mahdollisista lahjoituksista). jäsenmaksutulot mahdollistivat keväällä 2021 stipendien antamisen kuudelle oppilaalle(6*50 €)! Tarvitsemme uusia jäseniä vanhempainyhdistyksen toimintaa tukemaan ja toimintaa pyörittämään!

Vanhempain yhdistyksellä on SKYKin johtokunnassa edustaja. Kouluvuonna 2021–2022 vanhempia johtokunnassa edustaa Virpi Kiukas. Asioita olemme koululle välittäneet myös nimettömästi. Joskus tällaisia yhteydenottoja samasta asiasta on tullut muutamia ja se on hyvä pohja yhdistyksen viedä asioita koululle.

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen toimintaan vanhemmat voitte osallistua kolmella tavalla:

  1. Maksamalla jäsenmaksu (25 €, alla maksustiedot)
  2. Tulemalla mukaan aktiiviksi toimintaan esim. johtokuntaan ja/tai järjestämään esim. vanhempain viikonloppuja
  3. Olemalla yhteydessä vanhempainyhdistyksen johtokunnan jäseniin koululla tai asuntolassa kehitettävästä asiasta

JOHTOKUNTA

Vuosikokouksessa 11.5.2021 SKYK:n vanhempainyhdistys valitsi johtokuntaan uuden jäsenen erovuoroisen tilalle ja puheenjohtajan. Muutama vanhempi jäi tässä yhteydessä pois vanhempainyhdistyksestä oman lapsensa saatua koulunsa päätökseen SKYKissä. Lisäksi päätettiin, että johtokunta voi täydentää kokoonpanoaan syksyllä koulun alettua. Eli toivon mukaan löytyy aktiivisia vanhempia, jotka haluatte olla mukana kehittämässä Suomen Kristillisen Yhteiskoulun toimintaa oppilaan vanhemman näkökulmasta.

Johtokunnassa jäseninä nyt:

Tapani Helminen, pj.

Virpi Kiukas, siht.

Sini Huhtala

Päivi Ilola

Aimo Kiukas

Yhdistyksen henkilökohtainen jäsenmaksu tai kannatusjäsenmaksu vuodelle 2021 on 25 €.

Maksa jäsenmaksu SKYK:n vanhempainyhdistys ry:n tilille FI96 4714 1020 0145 58

Maksun viestiosioon laita oma nimesi. Kannatusjäseneksi voi liittyä esimerkiksi isovanhempia.

Ole yhteyksissä toiveistasi SKYK:n suhteen: ehkä voimme auttaa itse tai toimia viestisi välittäjänä vanhempien näkökulmasta!

Tapani Helminen, Pj. Puh. 040 5858198