TERVETULOA SUOMEN KRISTILLISEN YHTEISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEEN!

Suomen kristillisen yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on edistää kotien ja Suomen kristillisen yhteiskoulun yhteistyötä sekä lisätä koulun ja oppilasasuntolan viihtyisyyttä. Vanhempainyhdistys tukee henkilökuntaa koulun ja asuntolan jatkuvassa kehittämisessä tarjoamalla käyttäjän näkökulmaa.

UUSI JOHTOKUNTA VALITTU

Kokouksessaan 2.3.2019 SKYK:n vanhempainyhdistys valitsi uuden johtokunnan ja puheenjohtajan sekä muutamia uusia jäseniä eronneiden tilalle.

Johtokunnassa 2019:

Arsi Helminen, Pj.
Leena Lindblom, Siht.
Svetlana Dimitrova
Jukka Huhtala
Sini Huhtala
Virpi Kiukas
Katri Kopponen

Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistykseen, jonka sydämellä on sinun lapsesi viihtyvyys ja hyvinvointi koulussa ja asuntolassa. Jäsenmaksuilla olemme perinteisesti tukeneet ja kannustaneet yläkoulun ja lukion oppilaita mm. stipendeillä, välipala-automaatin hankinnassa ja muilla viihtyvyyttä parantavilla tekijöillä. Yhdistyksen tulot muodostuvat jäsenmaksuista ja vuoden 2018 aikana jäsenmaksutulot putosivat! Tarvitsemme uusia maksavia vanhempainyhdistyksen jäseniä toimintaa tukemaan!

Tervetuloa SKYK:n vanhempainyhdistykseen!
Yhdistyksen henkilökohtainen jäsenmaksu vuodelle 2019 on 25€.
Maksa jäsenmaksu SKYK:n vanhempainyhdistys ry:n tilille FI96 4714 1020 0145 58
Maksun viestiosioon kirjoita oma nimesi.

Tiedotamme toiminnasta näiden sivujen kautta sekä tarvittaessa koulun tiedotteiden yhteydessä.
Ole yhteyksissä toiveistasi SKYK:n suhteen: ehkä voimme auttaa itse tai toimia viestisi välittäjänä vanhempien näkökulmasta!

Arsi Helminen, Pj.
Puh.0400 996677