Sympatiaa ja hyvää oloa Toivonlinnassa

Aurinkoinen syyssää suosi Toivonlinnassa järjestettyä (30.9.2012) Hyvän olon -päivää. Hyvinvoinnin ammattilaiset tarjosivat hemmottelua puoleen hintaan, ja hoidoista saatu tuotto ohjataan lyhentämättömänä Sympatia-keräykseen.

 

Asiakkailla oli mahdollisuus varata hoitoja hierojilta, naprapaateilta sekä kosmetologeilta, joiden hemmotteluvalikoimassa oli niin käsi-, kasvo- ja jalkahoitoja kuin intialaista päähierontaa. Sillä aikaa kun kukin sai hoitoja tahoillaan, niin Toivonlinnan seurakunnan pastori Jyrki Vehkavuori yhdessä muutamien opiskelijoiden ja siviilipalvelusmiehen kanssa huolehtivat hoidettavien autoista. Työn touhussa oleva Niranjan Boobalan kertoi pesevänsä kymmenettä autoa, ja Vehkavuori siirsi autoja sen minkä ehti Joonatan Keron, Juha Kankaanpään ja Henri Paavilaisen käsittelyyn.

 

Liikuntasaliin oli perustettu lasten peuhupaikka, jossa sekä perheen pienimmät että muut lapsen mieliset saivat pelata salibandyä tai pomppia pomppulinnassa. Jos aika kävi kaikesta huolimatta pitkäksi, saattoi aina pommittaa softispalloilla lastenvalvojia Sari Niemistä ja Amanda Shelbyä, jotka molemmat opiskelevat Toivonlinnan lukiossa. Meno oli sen verran villiä, että allekirjoittanut päätti karata paikalta ja kokeilla hierontaa.

 

Hieroja Pauli Mustosen käsittelyssä jumiutuneet lihakset sekä mieli vetreytyivät. Mustonen kertoi olevansa ensimmäistä kertaa mukana Hyvän olon Sympatia -päivillä – toivottavasti ei kuitenkaan viimeistä, sillä sen verran mukavasti veri alkoi kiertää hartioissa ja stressi jäi hierontapöydälle.

 

Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajaa mukaellen: ”Kyllä ei tullut yhtään nyrpeää naamaa vastaan.” Ihmiset olivat rentoutuneita ja hymy oli herkässä. Kaiken kruunasivat hyvät vohvelit, joita paistettiin Heli Legan organisoimissa ruokamyyjäisissä. Vohvelien syönnin lomassa tarttui mukaan uunituoreita sämpylöitä, joita oli tarjolla kaikkien muiden herkkujen lisäksi.

 

Vinkkinä tapahtuman järjestäjille: Nähdäänhän taas pian Hyvän olon ja Sympatian merkeissä!

 

Hyvää oloa olivat tarjoamassa:

 

Kosmetologit Kirsi Halminen ja Mia Järvinen

Kampaajat Kirsi Savikko-Katajamäki ja Pirjo Hakanen

Naprapaatit Ilkka Peltonen ja Markku Heikkilä

Hierojat Pauli Mustonen, Heikki Halminen ja Jussi Ketola

 

PS. Jyrki & pojat pesivät yhteensä 18 autoa. Palvelupiste oli selvästi autoilijoiden mieleen.