SDA-cup 2015

Jokavuotinen SDA-cup järjestettiin tänä vuonna Norjassa. Meidän koulustamme sinne lähti yksi tyttöjen joukkue ja yksi poikien joukkue.

 


IMG_9451

 


IMG_9414

 

Punaisena lankana tapahtumassa oli tiimityö, voitto, verkko ja ilma. Se näkyi lauantaiaamuna järjestetyssä raamattuvisassa.

 


IMG_9425

 


IMG_9596

 

Ennen jokaista peliä pidettiin rukous.

 


IMG_9600

 


IMG_9661

 


IMG_9696

 


IMG_9845 (1)

 


IMG_9854

 

Poikien pronssipeli.

 


IMG_9885 (1)

 

Tapahtuman loputtua iloittiin poikien ja tyttöjen pronssisijasta.

 


IMG_9638

 

Jasmin Häkkinen: Oli tosi kiva reissu, niin paikan päällä kuin matkoillakin. Matka paransi joukkuehenkeä ja sillähän niitä mitaleja voitetaan. Tyttöjen ja poikien pronssimitalit kruunas koko reissun.

 

Lisää kuvia löytyy Toivonlinnan Facebook -sivulta 🙂

Sählyliiga 2014 loppuottelut

Sählyliigan loppuottelut pelattiin aprillipäivänä 1. huhtikuuta. Vuoden alussa startannut sählyliiga huipentui tiistain semifinaali- ja finaaliotteluihin.

 

Kuudesta joukkueesta semifinaaliin ylsivät Jospa? ja Giants. Finaalissa puolestaan toisensa kohtasivat Metsurit ja El Maco, joista jälkimmäinen kruunautui sählyliiga 2014 voittajaksi.

 

Semifinaalipelissä voiton vei täpärästi yhdellä pisteellä Giants. Giantsin pelaajista yksi sun toinenkin olivat “liekeissä” ja pelistä kehkeytyikin mukavaa ja jännittävää seurattavaa myös katsojille. Finaalissa voiton vei hieman yllätykseksi El Maco, sillä Metsurit olivat voittaneet kaikki edelliset ottelunsa.

 

Sählyliiga 2014 oli kaikin puolin onnistunut. Joukkueet olivat suhteellisen tasaväkisiä, koskaan ei tarvittu “tuuraajia” vaan kaikki pelaajat sitoutuivat tulemaan peleihin. Sählyliigaa olisi voinut jopa jatkaa muutaman viikon lisää… sen verran oli mukavaa pelata 🙂

SDA-Cup 2014

SDA-cup on vuosittainen lentopalloturnaus Pohjoismaisten sisarkoulujemme välillä. Tänä vuonna SDA-cup järjestettiin Tanskassa, Vejlefjordissa. Matka alkoi torstai-iltana ja laivamatkan jälkeen Ekebyholmista matkaan otettiin mukaan Ruotsin joukkueet. Lauantai-iltana alkoi pelit, jotka huipentuivat sunnuntain finaaleihin.

 

Mitä jäi mieleen SDA-cupista?

 

Parasta oli tavata ihmisiä eri maista ja viettää aikaa joukkuelaisten kanssa. Kaverustuin muutamien ruotsalaisten kanssa ja meillä oli hyvin hauskaa! Vaikka pelit eivät välttämättä menneet suunnitelmien mukaan, opimme kuitenkin paljon uusia asioita lentopallosta. Oli ihana matka! 🙂 -Fia

 

Norjan tytöt 🙂 🙂 -Niiles

 

Tosi kiva matka! Varsinkin, kun matkustettiin ruotsalaisten kanssa. 🙂 Pelitkin oli hyviä, vaikka tultiin neljänsiksi. Kivojen ihmisten kanssa on aina mukava matkustaa. 🙂 -Judit

 

Parasta oli uusiin ihmisiin tutustuminen (Norjan tytöt xD ) ja hyvä kilpailuhenki. Matkat oman joukkueen kanssa oli kans mukavia vaikka olivatkin pitkiä. 🙂 -Benkku

 

Oli kiva ku ei tarttenu mennä vaihtoon vaan sai olla kentällä koko ajan. Kolme ässää putkeen jäi mieleen erityisesti. -Rosa

 

Oli hyvä reissu, hyvä yhteishenki, hauskaa aikaa tiimikavereiden kanssa. Suosittelen! Pelaaminenkin jees! -Jasmin

 

Kivaa oli tutustua uusiin ihmisiin ja saada vaihtelua arkeen. -Jake

Raamattu- ja Lentopalloralli 2013

Perinteinen Piikkiössä järjestettävä Raamattu- ja Lentopalloralli on kasvattanut suosiotaan. Tänä vuonna viikonloppuun osallistui 11 suomalaista joukkuetta. Kansainvälisyyttä tapahtumaan toi mukanaan kaksi ruotsalaista ja kaksi eestiläistä joukkuetta. Paikalle oli tullut myös ennätysmäärä yleisöä ja aktiivisia seurakuntalaisia.

Raamattutietovisan ja lentopallon lisäksi viikonloppuun mahtui monenlaista muutakin mukavaa. Perjantaina turkulainen ylistysbändi OJP järjesti Song Servicen Toivonlinnassa. Jumalanpalveluksessa perinteisen ohjelman lisäksi koko seurakunta sai nauttia jumppasaarnasta, jossa jumpattiin tuhlaajapojan tarinan tahtiin.

2013_0126_120320AA

Jumppasaarna nosti vanhat ja nuoret ylös penkeiltä.

 

Raamattutietovisa järjestettiin Toivonlinnan koululla. Kisa oli kaksivaiheinen, jossa alkukarsinta oli sapattikoulun yhteydessä ja finaali erikseen iltapäivällä. Kisaan mahtui jännitystä ja yllättäviä käänteitä. Voiton vei Helsingin Pulut ja ruotsailainen joukkue Slussfors Power taisteli itselleen toisen sijan.

 

2013_0126_174312AA

Lentopallopelit, alkoivat Piikkiössä liikuntahallilla sapatin päätyttyä. Pelaajat saivat nauttia liikunnan ilosta ja kilpailun huumasta. Eestiläinen Edgar (23v.) oli ensimmäistä kertaa mukana tapahtumaviikonlopussa: ”Lentopallo on minulle, tärkeä harrastus, ja nautin todella täällä pelaamisesta ja viikonlopun tunnelmasta.”

2013_0126_200550AA

Sunnuntaina pelit jatkuivat aikaisin aamulla. Osa joukkueista karsittiin heti alkulohkon pelien jälkeen, osa pääsi jaetulle viidennelle sijalle, ja neljä joukkuetta, joista kaksi oli Eestistä ja kaksi Suomesta, pääsivät taistelemaan vielä mitalisijoituksista. Lopputuloksena hopea ja pronssimitalit taistelivat itselleen eestiläiset joukkueet Mulberry Cottage ja Pere/Felix. ”Uskoimme alusta asti, että sijotumme toiselle sijalle”, Mulberryn pelaaja Edgar toteaa tyytyväisenä joukkueensa peleihin. Suomalainen joukkue Urhot voittivat kirkkaasti kultaa. Joka vuosi palkitaan raamattutietovisan ja lentopallon yhteistuloksien mukaan parhaiten menestynyt joukkue. Tänä vuonna Ruotsin Slussfaors Power sai nimensä yhteistuloksien pokaaliin.

2013_0126_200148AA

 

Kokonaisuudessaan viikonloppu oli antoisa ja Jumalan siunaama ja se tarjosi monenlaista kivaa osallistujille. ”Haluan ehdottomasti osallistua tähän tapahtumaan vielä uudelleen!” Edgar kertoo toiveikkaana.