Valoa Pimeään

Syksyllä 2012 meillä oli erityinen tapahtumaviikonloppu ”Valoa Pimeään”. Viikonlopun tarkoitus oli pyytää Jumalaa tuomaan valoa syksyn arkeen.

 

Perjantain Song Servicen ylistystä johti oppilasbändimme With You! Illan aikana oppilaamme jakoivat Jumalan sanaa ja koskettavia todistuksia kokemuksistaan Jumalan kanssa.

 

Lauantaina vieraiksi saimme n. 15 nuorta Helsingistä. Helsingin nuoret järjestivät koko Jumalanpalveluksen. Jumalan sanoma heidän kauttaan oli ytimekäs: Jumalan valtakunta on tullut lähelle ja nyt on oikea aika ottaa vastaan Jeesus pelastajanaan. Kolumme oppilas Jasmiina piti vaihtelevasta ja monipuolisesta jumalanpalveluksesta: “Oli kivaa, kun sai tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla heidän kokemuksiaan.”

 

Lauantai iltapäivään kuului leikkimielistä ryhmäkisailua, minkä jälkeen halukkaat saivat tulla rauhoittumaan rukouskahvilaan. ”Rukouskahvila siunasi minua, koska siellä sai rukoilla yhdessä ja jakaa muiden kanssa ideoita”, Anriika kertoo. Ahkerat seurakuntalaiset olivat iloksemme leiponeet rukouskahvilaa varten hyviä leivoksia, joita saimme nauttia erilaisten rukouspisteiden yhteydessä. Illalla vielä saimme kohdata Jumalaa Late Night Praise -ylistystilaisuudessa, jota johti nuorekas turkulaisbändi OJP. ”Nautin hyvästä yhteishengestä, koska on kivaa ylistää Jumalaa yhdessä ystävien kanssa. Musiikki oli tosi hyvää”, Jasmin kuvailee Late Night Praisen tunnelmaa. Lisäksi ilta sisälsi useita nuorten todistuksia Jumalan suuresta voimasta.

 

Illan Late Night Praisessa ylistystä johti OJP. Kuvassa bändin laulajat Oona ja Kaius sekä kitaristi Niklas.

 

Sunnuntaina saimme ilahduttaa lähialueen ystäviä. Isänpäivän kunniaksi olimme päättäneet lähteä tervehtimään kahden vanhainkodin väkeä ja muutamaa seurakuntalaista koteihinsa. Veimme mukanamme itse leipomiamme korvapuusteja ja iseille annoimme tekemämme isänpäiväkortit. Meillä oli myös pienimuotoista isänpäiväohjelmaa, kuten musiikkia.