Raamattu- ja Lentopalloralli 2013

Perinteinen Piikkiössä järjestettävä Raamattu- ja Lentopalloralli on kasvattanut suosiotaan. Tänä vuonna viikonloppuun osallistui 11 suomalaista joukkuetta. Kansainvälisyyttä tapahtumaan toi mukanaan kaksi ruotsalaista ja kaksi eestiläistä joukkuetta. Paikalle oli tullut myös ennätysmäärä yleisöä ja aktiivisia seurakuntalaisia.

Raamattutietovisan ja lentopallon lisäksi viikonloppuun mahtui monenlaista muutakin mukavaa. Perjantaina turkulainen ylistysbändi OJP järjesti Song Servicen Toivonlinnassa. Jumalanpalveluksessa perinteisen ohjelman lisäksi koko seurakunta sai nauttia jumppasaarnasta, jossa jumpattiin tuhlaajapojan tarinan tahtiin.

2013_0126_120320AA

Jumppasaarna nosti vanhat ja nuoret ylös penkeiltä.

 

Raamattutietovisa järjestettiin Toivonlinnan koululla. Kisa oli kaksivaiheinen, jossa alkukarsinta oli sapattikoulun yhteydessä ja finaali erikseen iltapäivällä. Kisaan mahtui jännitystä ja yllättäviä käänteitä. Voiton vei Helsingin Pulut ja ruotsailainen joukkue Slussfors Power taisteli itselleen toisen sijan.

 

2013_0126_174312AA

Lentopallopelit, alkoivat Piikkiössä liikuntahallilla sapatin päätyttyä. Pelaajat saivat nauttia liikunnan ilosta ja kilpailun huumasta. Eestiläinen Edgar (23v.) oli ensimmäistä kertaa mukana tapahtumaviikonlopussa: ”Lentopallo on minulle, tärkeä harrastus, ja nautin todella täällä pelaamisesta ja viikonlopun tunnelmasta.”

2013_0126_200550AA

Sunnuntaina pelit jatkuivat aikaisin aamulla. Osa joukkueista karsittiin heti alkulohkon pelien jälkeen, osa pääsi jaetulle viidennelle sijalle, ja neljä joukkuetta, joista kaksi oli Eestistä ja kaksi Suomesta, pääsivät taistelemaan vielä mitalisijoituksista. Lopputuloksena hopea ja pronssimitalit taistelivat itselleen eestiläiset joukkueet Mulberry Cottage ja Pere/Felix. ”Uskoimme alusta asti, että sijotumme toiselle sijalle”, Mulberryn pelaaja Edgar toteaa tyytyväisenä joukkueensa peleihin. Suomalainen joukkue Urhot voittivat kirkkaasti kultaa. Joka vuosi palkitaan raamattutietovisan ja lentopallon yhteistuloksien mukaan parhaiten menestynyt joukkue. Tänä vuonna Ruotsin Slussfaors Power sai nimensä yhteistuloksien pokaaliin.

2013_0126_200148AA

 

Kokonaisuudessaan viikonloppu oli antoisa ja Jumalan siunaama ja se tarjosi monenlaista kivaa osallistujille. ”Haluan ehdottomasti osallistua tähän tapahtumaan vielä uudelleen!” Edgar kertoo toiveikkaana.