9. luokan Merirosvo-pizzeria

Viime lauantaina 1.11.2014 koulumme 9. luokka järjesti perinteisesti pizzerian, jonka aiheena oli merirosvot.

 

Saavuin ystävieni kanssa paikalle ja ruokasaliin astuessa ensimmäinen reaktio oli myönteinen. Luokka oli mielestäni saanut salin näyttämään hienolta, ja oppilaat olivat panostaneet asuihinsa, jotka olivat tarvittava piste i:n päälle. Kokonaisuus vaikutti hyvältä. Istuimme pöydän ääreen ja katselimme ympärillemme vähän tarkemmin. Lavasteet olivat hyvin mietittyjä, näyttivät hyvältä ja tukivat aihetta ja tunnelmaa hyvin. Pieniä yksityiskohtia oli vähän, mutta mielestäni riittävästi. Musiikki loi tunnelmaa, mutta se olisi ehkä voinut olla hieman enemmän vaihtelevaa.

 

Tarjoilijamme – ja muutkin – olivat mielestäni ystävällisä ja hoitivat hommansa loistavasti. Muistan itse kuinka suuri sähläys pizzeria 9. luokalla oli, ja meitä oli paljon enemmän, joten suuri hatun nosto Pizzeria Pirate´sille!

 


pitseria_kaksi