Sympatia enkelit

Kun oli keräämässä rahaa Sympatia-keräyksen nimessä minulla oli hauskaa kavereiden kanssa. Me emme keränneet mitään hurjia summia rahaa, koska olimme hieman laiskoja espoossa, mutta saimme tarpeeksi, että apua tarvitsevat ihmiset saivat apua ongelmilleen. Omassa kotimaassaan.

 

Saavuimme espooseen rehtorin kanssa, koska rehtorin oli vietävä meidät keräämään rahaa espooseen pidimme tauon espoon keskustassa saimme olla vapaina jonkun aikaa ilman opettajan tai kenenkään valvonnassa. Totta kai rehtori huolehti meistä, että olemme turvallisesti liikkumassa.

Minä ja kaverini olimme suunnitelleet käydä ostoksilla kaupassa ja Subway ravintolassa. Ostimme paljon purtavaa ja juotavaa näistä paikoista.

 

Kun vapaa aika tai välitunti oli loppunut rehtori vei meidät asuinalueesee, jossa asui suht varakkaita ihmisiä ja hän myös jakoi meidät alueisiin pareina minä ja kaverini olimme ensimmäisiä, jotka joutuivat nousemaan ulos autosta Symppaamaan, sitten kun tarpeeksi aikaa oli kulunut niin pääsimme uudelleen tauolle.

Tauon jälkeen menimme pikaisesti uuteen asuin alueeseen, joka oli hieman metsäisessä paikassa kun edellinen asunalue saimme jonkin verran rahaa Juhon kanssa kerättyä alueesta.

 

Palasimme samalla kyydillä rehtorin kanssa espoosta. Kävimme kaupan kautta, sitten menimme takaisin kouluun ja minä menin sieltä kotiin äidin kyydillä.

 

kirjoittanut Ali-Elia 8.lk