Kampus täynnä touhua

Toukokuun 22. koristi koulun kampusta suuri tapahtumateltta ja pomppulinna, ja runsas joukko vieraita kiersi alueen tapahtumarasteja. Omenapuut aloittivat kukintokauttaan ja ilma oli uskomatoman lämmin. Koulun Avoimet Ovet avasivat koko kampuksen vieraille.

– Olen viimeksi käynyt tällä kampuksella joskus 40 vuotta sitten. Olin utelias näkemään tämän ja Avoimet Ovet antoi siihen hyvän tilaisuuden. Kovin on erilaista tämä kampuksen touhu tänä päivänä, totesi kaarinalainen Esko Lempinen. Hän viihtyi paikalla tuntikausia.
Poniratsastus keräsi pikkuväkeä jonoksi asti, ja alakoulun askartelurastilla kuultiin tyytyväisten vanhempien kehuja. Eräs pääkaupunkiseudulta koulun vuoksi Piikkiöön muuttaneen perheen isä piti Toivonlinnaa aivan uskomattomana paikkana.
Iltapäivällä, kun oli syöty lounas, herkuteltu letuilla, ostettu kotiin viemisiä myyjäisistä ja tehty löytöjä kirpputorilta, alkoi väki parveilla rantasaunalla ja meressä. Päivä oli kaikin puoli onnistunut, ja vaikka rehtori ja muu henkilökunta oli kiinni uusien oppilasehdokkaiden haastatteluissa, onnistuttiin kampuksella järjestämään myös tutustumiskierroksia.
Jaana Shelby