Kehy-kerholaisten esittely, osa 1

Enkeleitä ja ilmastotekoja

Lienee paikallaan esitellä meidän enkelimme eli hyväntekijämme sekä tulevan Maailma kylässä -festareiden ohjelman suunnittelijat. ADRAllahan on oma esittelykojunsa festareilla, joka pidetään Helsingissä mm.  rautatientorilla sekä rautatieaseman viereisessä Kaisaniemenpuistossa. Ihan kaikkea ADRAn kojun ohjelmaa ei voi paljastaa, sillä lukijan on tietenkin itse tultava paikan päälle toteamaan, mitä kerholaiset ovat suunnitelleet. Joitain vinkkejä voi postauksen kuvista ja otsikosta saada.

Tänään 4.4. kerhossamme on vain kourallinen porukkaa, sillä osa oppilaista ja opiskelijoista on kuoromatkalla Tanskassa. Syng godt! Porukkamme on tänään siis pieni, mutta pippurinen.

Aloitetaan esittely Amandasta, joka käy SKYKin lukion toista luokkaa.  Amandan mielestä kerho on helppo tapa tehdä hyvää. “Kerran viikossa kerhossa käyminen ei vie itseltä hirveästi aikaa ja silti saa tehtyä hyvää”, hän summaa. Amanda muistelee myös kaksi vuotta sitten tehtyä Liettuan-matkaa, jolloin hyväntekijät jakoivat joululahjoja vähävaraisille perheille. Projekti oli osa lukion uskonnonkurssia. Kun kysyn Amandalta, kuka tai ketkä ovat hänen hyväntekijäesikuviaan, hän miettii hetken ja toteaa toisten oppilaiden ja opiskelijoiden inspiroivan häntä: “Kun toiset auttavat, niin haluaa itsekin auttaa.”