Ruokalista 2022 – Viikko 3

Featured

 

m e n u

R u o k a m m e   v a l m i s t e t a a n    t u o r e i s t a    j a    l a a d u k k a i s t a    r a a k a – a i n e i s t a.

O l e m m e   v a s t u u l l i n e n   k o u l u,    j o k a    v ä l i t t ä ä   i l m a s t o s t a m m e.

M e i l l ä    s y ö d ä ä n    k a s v i s r u o k a a     4   p ä i v ä n ä    v i i k o s s a !

 

*
Maanantai 17.01

Spagetti bolognese

Parsakaali

Salaatit

*
Tiistai 18.01

Lime-yrttimaustettu kalaleike

Vegaaniset pihvit

Perunamuussia

Pitkät vihreät pavut

Salaalit

Hedelmäsalaatti ja vaniljakastike

*
Keskiviikko 19.01

Valkosipuliperunat

Linssimuhennos

Salaalit

*
Torstai 20.01

Bataattikeitto

Kotimainen leipä ja juusto

Salaalit

Pannukakku

Omenasose, mansikkahillo, kermavaahto

*
Perjantai 21.01

Nuudeliwokki

Salaatit

 

 

Frisbeegolfrata

Toivonlinnan Frisbeegolfrata on 18 väyläinen ja se sijaitsee Suomen kristillisen yhteiskoulun kauniilla ja merellisellä kampuksella.

Rata on kaikille avoinna koulupäivisin klo 16-22 ja viikonloppuisin klo 9-22 välisenä aikana. Pelaaminen on maksullista, ja maksu suoritetaan Mobile Payllä numeroon 69500. Maksu käytetään radan kunnossapitoon.

Rata on päihteetön ja savuton. Kiitos, ettet jätä roskia jälkeesi.

Toivotamme kaikille hyviä heittoja!

 • kertamaksu 3€
 • kausimaksu 30€
 • kausimaksu perhe 50€

|

Lukuvuosi 2021-2022

Featured

Suomen kristillisen yhteiskoulun lukuvuosi alkaa lukiolaisilla ja yläkoululaisilla 11.8.2021 klo 10.00.

Asuntolan oppilaat voivat tulla asuntolaan tiistaina 10.8.2021 klo.12 alkaen.

Tervetuloa niin uudet kuin vanhat oppilaat ja opiskelijat!

Aloitetaan ensimmäinen päivä yhteisesti pääkoulutalon liikuntasalissa, minkä jälkeen ryhmät ja luokat kokoontuvat luokanvalvojansa tai ryhmänohjaajansa kanssa kotiluokassa.

Ruokailu on yläkoululaisilla klo 11.15-11.35 ja lukiolaisilla klo 11.35-12.00.

|

Hae lukioon!

Featured

Jäitkö ilman lukiopaikkaa tai oletko kenties vaihtanut suunnitelmia ja haluat aloittaa lukio-opinnot?

Suomen kristillisen yhteiskoulun lukiossa on vielä vapaita paikkoja lukio-opinnoista kiinnostuneille.

Kysy myös ilmaista* asuntolapaikkaa, mikäli hankalien koulumatkojen takia et muuten kykenisi opiskelemaan SKYKissä.

*Maksuttomuus koskee arkipäiviä eikä sisällä aktiviteetteja. Mikäli haluat asua myös viikonloppuisin asuntolassa, voit valita maksullisen viikonloppupaketin, ja jos haluat arkisin nauttia erilaisista palveluista, voit valita lisäksi maksullisen arkipäivän palvelupaketin.

Kiinnostuitko? Klikkaa tästä hakulomakkeeseen.

Kysy rohkeasti lisää sihteeriltä tai rehtorilta!

Sihteeri: 050 438 2226, sihteeri[at]skyk.fi Rehtori, 050 438 2224, rehtori[at]skyk.fi.

Etäopetus jatkuu

Featured

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin suositusten mukaisesti etäopetus jatkuu 11.4. asti toisella asteella sekä peruskoulun yläkoululaisilla (luokat 7, 8 ja 9). Alakoulu jatkaa entiseen tapaan lähiopetuksessa.

Alakoululaisten tulee pitää kasvomaskit koulumatkan ajan, mikäli kulkevat Föli-busseilla tai koulun järjestämällä kyydillä.

Mikäli lapsella / nuorella on jokin koronaan viittaava oire – nuhaa, yskää, lämpöä, pääkipua – anna lapsen sairastaa kotona, sillä tavallinen flunssakin aiheuttaa ikäviä tartuntoja sekä turhaa testaamista niin oppilailla kuin henkilökunnallakin. Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä.

Lukiolaisten koeviikko alkaa pääsiäisen jälkeen 6.4. ja uusi jakso alkaa päivää aikaisemmin kuin vuosikalenteriin on merkitty eli 12.4., koska joissain aineissa, esim. kielissä, odotellaan lähiopetukseen pääsyä ja mahdollisuutta tehdä kurssikoe koululla.

Gaalaa ei järjestetä kevätlukukaudella 2021 lainkaan johtuen koronasta. Opettajakunta päätti, että seuraavaksi kun gaala järjestetään, kutsutaan tämän kevään abiturientit myös mukaan.

Ekebyholmin SDA-cup on niin ikään siirretty vuodella eteenpäin. Itse asiassa kaikki pohjoismaisten sisarkoulujen yhteiset tapahtumat on siirretty vuodella eteenpäin mutta kuitenkin niin, että järjestäjät säilyvät samoina kuin täksi vuodeksi on merkitty.

Sulkutilanteen vaikutus SKYKin koulutyöhön ja opiskeluun

Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti Varsinais-Suomi siirtyy 8.3.2021 lähtien sulkutilaan. Tämä vaikuttaa koulutyöskentelyyn ja opiskeluun seuraavasti:

 • Yläkoulu ja lukio etäopetuksessa 8.3.-11.4.2021 tai kunnes toisin päätetään.
 • Asuntola on kuitenkin auki seuraaville opiskelijoille etäopetuksen aikana, jolloin etäopiskelu tapahtuu asuntolasta käsin:
  • yo-kirjoituksiin osallistuvat, asuntolassa asuvat abiturientit
  • yo-kirjoituksiin osallistuvat, asuntolassa asuvat L19:n opiskelijat
  • Edellä mainituille asuntola on auki normaalisti – myös alunperin suljetuksi ilmoitetun viikonlopun 12.-14.3.2021
  • YTL suosittelee yo-kokeisiin osallistuville omaehtoista karanteenia kahden viikon ajan ennen yo-kokeita, ja koska suurin osa kirjoittajista on asuntolassa asuvia, toteutetaan omaehtoinen karanteeni näin – tietyin asuntolasäännöin.

Tiedote 17.12.2020. Koronavirustartunta Suomen kristillisessä yhteiskoulussa.

Tiedote 17.12.2020. Koronavirustartunta Suomen kristillisessä yhteiskoulussa.

Suomen kristillisessä yhteiskoulussa on todettu koronatartunta. Kolme opetusryhmää on asetettu karanteeniin. Terveydenhuoltoviranomaisten mukaan koronavirukselle altistuneita on 48. Terveydenhuoltoviranomaiset ovat ottaneet henkilökohtaisesti yhteyttä altistuneisiin, ja samalla nämä ovat saaneet ohjeet karanteenista, joka päättyy 21.12.2020. 

Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut. Peruskoulun opetusryhmät alakoulun 5. luokasta yläkoulun 9. luokkaan siirtyivät etäopetukseen joulukuun 14. päivänä, Kaarinan kaupungin muiden koulujen tavoin. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koordinaatioryhmä antoi 1.12.2020 suositukset, minkä seurauksena lukio siirtyi etäopetukseen 7.12.2020. Yleisen koronatilanteen salliessa kaikki peruskoulun ja lukion oppilaat palaavat lähiopetukseen joululoman jälkeen torstaina 7.1.2021 – myös 21.12.2020 asti karanteenissa olleet.

Henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi Suomen kristillinen yhteiskoulu ja terveydenhuoltoviranomaiset eivät anna tapauksen osalta tarkempaa tietoa. SKYK ja terveydenhuoltoviranomaiset seuraavat tiiviisti epidemiatilanteen kehitystä, ja koulu tiedottaa, jos tilanteeseen tulee muutoksia.

|

Frisbeegolfrata suljettu

Suomen kristillisen yhteiskoulun frisbeegolfrata on suljettu talvikauden 2020-2021 ajaksi. Rata aukeaa jälleen keväällä. Tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan erikseen.

Suuret kiitokset kaikille teille, jotka olitte mukana talkoissa suunnittelemassa ja toteuttamassa SKYKin frisbeegolfpuistoa!

|