Suomen kristillinen yhteiskoulu on kurssimuotoinen lukio, joka kuuluu yhteishaun piiriin.

Jos tulet hyväksytyksi lukioomme:

17.6.2021 saat tietää, oletko päässyt lukioomme. Jos pääset, niin ensinnäkin onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Pääset viettämään kolmea mahtavaa lukiovuotta merelliseen ympäristöön!

Saat koululta kirjeen, jossa on ohjeet, miten toimit ottaaksesi vastaan paikan. Kirjeessä on lukuvuosikalenteri, asuntolan lomakkeita, niille jotka aikovat asua asuntolassa sekä henkilötietolomake.

Alustavat valinnat tehdään kesällä 30.6. mennessä sähköisesti .

Linkki valintainfotallenteeseen. (Huom. linkki aukeaa YouTube-palvelussa.)

Linkki Google Formsiin, jonne voit tehdä alustavat valinnat, joiden mukaan lukujärjestyksesi koostuu.

Linkki opintojaksojärjestykseen, josta näet, mitä opintojaksoja on tarjolla.

Linkki opetussuunnitelmaan eli OPS2021:een, josta voit katsoa, mitä opintojaksoja lukio tarjoaa. Oppiaineet-luvusta löydät yksityiskohtaisempia tietoja.

Linkki lukuvuosikalenteriin 2021-2022.

Koeviikot 2021-2022

Koeviikko on jakson lopussa, ja se kestää korkeintaan viisi arkipäivää. Koeviikon kokeet alkavat 8.45 ja kestävät n. 2.5 tuntia klo 11.30 asti. Tule ajoissa paikalle, sillä myöhästyneitä ei oteta koetilaan sisälle, koska halutaan taata opiskelijoille häiriötön koetilanne.

Mikäli sinulla on perusteltu tarve, voi koetta tehdä kauemminkin. Kokeesta saa poistua aikaisintaan klo 10.00. Koeviikkoa varten laaditaan oma lukujärjestys, josta näet kokeen päivän ja paikan.

Kokeen jälkeen on ruokailu. Preppaustunnit seuraavan päivän koetta varten ovat pääsääntöisesti ruokailun jälkeisellä oppitunnilla. Joskus preppaustunteja on vain yksi tai ei lainkaan, tämän varmistat aineen opettajalta. Koeviikon lista löytyy koulun ilmoitustauluilta.

Lukuvuoden 2021-2022 koeviikot:
1. jakso
2. jakso

3. jakso
4. jakso
5. jakso

Kurssiuusinnat ja korotukset 2021-2022

Mikäli saat kurssilta hylätyn (4) arvosanan, sinulla on mahdollisuus uusia kurssi kerran noin kaksi viikkoa jakson päättymisen jälkeen pidettävässä uusintakokeessa. Uusintakokeeseen pitää ilmoittautua kirjallisesti viimeistään kolmea (3) päivää ennen koetta kansliasta saatavalla lomakkeella.

Lukuvuoden 2021 – 2022 uusintakoepäivät:

UUSINNATilmoittautuminen
5. jakso (lukuvuosi 2021-2022) to
1. jakso to
2. jakso to
3. jakso to
4. jakso to